MySQL wachtwoord aangepast, site werkt niet meer

Wanneer u het MySQL wachtwoord aanpast in dit Control Panel, dient u dit ook in uw scripts te veranderen van uw website.
Deze scripts zijn te vinden middels uw FTP programma op onze server.
Heeft u geen kennis hiervan? Dan dient u uw of een webdesigner/programmeur hiervoor in te schakelen.
U kunt natuurlijk altijd uw MySQL wachtwoord terugzetten naar het oude wachtwoord waardoor uw website weer werkt zoals voorheen.

Mocht u er echt helemaal niet uitkomen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met support@intention.nl.