Kennisbank

Home
Domeinnamen

Hosting

E-mail

Control Panel

Veiligheid

Administratie

Spam overlast

Het is helaas niet altijd te voorkomen dat je spam ontvangt. Als je regelmatig spam ontvangt dan is jouw e-mail adres vast en zeker op een lijst met e-mail adressen terecht gekomen. Spammers, of mensen die deze lijsten verkopen, halen de e-mail adressen overal vandaan en meestal kunnen ze gewoon van het internet geplukt (of geoogst) worden. Als je jouw e-mail adres op je eigen website hebt gezet dan bestaat de kans dat je vroeg of laat spam op dat adres zult ontvangen. Maar ook als je jouw e-mail adres ergens invult dan is de kans groot dat jouw adres in een mailinglijst of adressenbestand terecht komt.

Als je een eigen domeinnaam hebt, en een 'catch-all' optie voor de e-mail, dan neemt de kans op spam enorm toe, je kunt deze uitschakelen als je hiervan last hebt.

Spam verzenden
Per 19 Mei 2004 is het verzenden van spam strafbaar. Zie hiervoor de Telecom wetgeving. Dit betekent dat wij zullen optreden tegen klanten die (bewust) spam versturen.

In alle andere gevallen zullen wij contact met je opnemen om je te verzoeken het probleem (open relay, open proxy, virus) te verhelpen. Mochten wij daarna nog meer klachten ontvangen dan zullen jouw verbinding/website blokkeren. In extreme gevallen, waarbij jouw aansluiting of website zoveel overlast veroorzaakt dat andere klanten hiervan grote hinder ondervinden, zullen wij je verbinding/website per direct blokkeren. Dit doen we om ergere schade te voorkomen.Adresgegevens
Kerkstraat 14
5427 BC BOEKEL

BTW nummer & KVK
NL8612.464.21.B01
78 05 0227

Bankgegevens
Rabobank Uden-Veghel
IBAN : NL65 RABO 01633 77 634