Hoe verhoog ik upload_max_filesize?

Als de standaard limiet voor upload size van een bestand te klein is, of je kunt bijvoorbeeld geen Wordpress thema uploaden, dan kun je deze limiet eenvoudig zelf aanpassen in het Control Panel van je pakket.

Ga hiervoor naar het menu 'Instellingen' => 'PHP versie' en kies aan de rechterkant 'Switch naar PHP instellingen'.
Hier staan diverse opties, waaronder de upload_max_filesize. Advies is ook meteen de post_max_size te verhogen.

Lukt het niet? Neem dan contact op met de supportdesk, wij helpen je graag verder.